Code geel : Morgen minder NS-treinen en kans op gladheid

Regionaal – Omdat voor morgen, 30 januari, sneeuwval wordt verwacht, nemen NS en ProRail het zekere voor het onzekere en passen de dienstregeling op diverse trajecten aan. Zo ook op de lijn Enkuizen – Amsterdam waar minder Intercity’s worden ingezet. Ook is er tijdens de avondspits kans op gladheid. 

In de vroege ochtend bereikt een zone met sneeuw het zuidwesten. Woensdag overdag trekt deze zone langzaam naar het oosten en noorden.  De sneeuw wordt pas in de loop van de middag in het noorden en noordoosten verwacht. Ten gevolge van de sneeuw is er kans op gladheid. Uiteindelijk kan er op veel plaatsen 1-3 cm sneeuw vallen, met name in het zuiden en zuidoosten mogelijk nog wat meer.

Houdt u rekening met een langere reistijd en drukte in de trein. De aanpassingen voor morgen worden op dit moment in de reisplanner verwerkt. Code geel is in onze provincie van toepassing tussen 15:00 en 23:00 uur.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u binnenkort ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*