22.7 C
Purmerend
donderdag 25 juli 2024
Home* ProvinciaalCode geel : Morgen minder NS-treinen en kans op gladheid

Code geel : Morgen minder NS-treinen en kans op gladheid

Regionaal – Omdat voor morgen, 30 januari, sneeuwval wordt verwacht, nemen NS en ProRail het zekere voor het onzekere en passen de dienstregeling op diverse trajecten aan. Zo ook op de lijn Enkuizen – Amsterdam waar minder Intercity’s worden ingezet. Ook is er tijdens de avondspits kans op gladheid. 

In de vroege ochtend bereikt een zone met sneeuw het zuidwesten. Woensdag overdag trekt deze zone langzaam naar het oosten en noorden.  De sneeuw wordt pas in de loop van de middag in het noorden en noordoosten verwacht. Ten gevolge van de sneeuw is er kans op gladheid. Uiteindelijk kan er op veel plaatsen 1-3 cm sneeuw vallen, met name in het zuiden en zuidoosten mogelijk nog wat meer.

Houdt u rekening met een langere reistijd en drukte in de trein. De aanpassingen voor morgen worden op dit moment in de reisplanner verwerkt. Code geel is in onze provincie van toepassing tussen 15:00 en 23:00 uur.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
22.7 ° C
23.4 °
21.1 °
68 %
4kmh
100 %
do
22 °
vr
21 °
za
22 °
zo
21 °
ma
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.