* Provinciaal

Code geel : Morgen minder NS-treinen en kans op gladheid

Regionaal – Omdat voor morgen, 30 januari, sneeuwval wordt verwacht, nemen NS en ProRail het zekere voor het onzekere en passen de dienstregeling op diverse trajecten aan. Zo ook op de lijn Enkuizen – Amsterdam waar minder Intercity’s worden ingezet. Ook is er tijdens de avondspits kans op gladheid. 

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

In de vroege ochtend bereikt een zone met sneeuw het zuidwesten. Woensdag overdag trekt deze zone langzaam naar het oosten en noorden.  De sneeuw wordt pas in de loop van de middag in het noorden en noordoosten verwacht. Ten gevolge van de sneeuw is er kans op gladheid. Uiteindelijk kan er op veel plaatsen 1-3 cm sneeuw vallen, met name in het zuiden en zuidoosten mogelijk nog wat meer.

Houdt u rekening met een langere reistijd en drukte in de trein. De aanpassingen voor morgen worden op dit moment in de reisplanner verwerkt. Code geel is in onze provincie van toepassing tussen 15:00 en 23:00 uur.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by