* Provinciaal

Code geel : Morgen minder NS-treinen en kans op gladheid

Regionaal – Omdat voor morgen, 30 januari, sneeuwval wordt verwacht, nemen NS en ProRail het zekere voor het onzekere en passen de dienstregeling op diverse trajecten aan. Zo ook op de lijn Enkuizen – Amsterdam waar minder Intercity’s worden ingezet. Ook is er tijdens de avondspits kans op gladheid. 

In de vroege ochtend bereikt een zone met sneeuw het zuidwesten. Woensdag overdag trekt deze zone langzaam naar het oosten en noorden.  De sneeuw wordt pas in de loop van de middag in het noorden en noordoosten verwacht. Ten gevolge van de sneeuw is er kans op gladheid. Uiteindelijk kan er op veel plaatsen 1-3 cm sneeuw vallen, met name in het zuiden en zuidoosten mogelijk nog wat meer.

Houdt u rekening met een langere reistijd en drukte in de trein. De aanpassingen voor morgen worden op dit moment in de reisplanner verwerkt. Code geel is in onze provincie van toepassing tussen 15:00 en 23:00 uur.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.