* Advertorial

Bedrijf uitgelicht: even helemaal weg bij Zen Beauty

Purmerend – Soms wil je niets liever dan even het gevoel hebben om helemaal weg te zijn…. Direct naast de binnenstad van Purmerend staat er een prachtig pandje verscholen. Wellicht ben je er al talloze keren langs gereden zonder dat het je ooit is opgevallen. Hoog tijd om even binnen te kijken in dit pareltje op het gebied van beauty, ontspanning en (Brazilian) waxing.

Eigenaresse Anne Oosterling wist het al vanaf jongs af aan: ze vindt het geweldig om voor mensen te zorgen. Jaren zat ze heerlijk op haar plaats in de gehandicapten- en ouderenzorg, maar ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan. Uiteindelijk vond ze haar passie in de schoonheidsverzorging. Ze kroop in de ondernemersvoetsporen van haar familie en startte haar eigen beautysalon.

Zen Beauty doet het eerste deel van de naam zeker eer aan. Als je het prachtige pandje binnen loopt en de trap omhoog neemt, weet je het al: hier ben ik even helemaal weg. Zowel de wachtkamer als de behandelkamer stralen een sfeervolle rust uit. Goud en wit voeren de boventoon. Alle details zijn verzorgd, tot aan de campagne glazen met het gouden randje aan toe.

Anne zelf is een nuchtere en zelfverzekerde jonge moeder. Ze weet wat ze wil in het leven en verstaat haar vak goed. In haar buurt kun je je niet anders dan op je gemak voelen. Zen Beauty is één van de weinige salons in Purmerend die ook Brazilian waxing aanbiedt. En daar is Anne heel erg trots op.

Brazilian waxing is echt mijn pitch. Ik heb het lange tijd gedaan voor een salon in Amsterdam en ik ben heel blij het nu ook in Purmerend aan te kunnen bieden.

Schoonheidsverzorging, huidverbetering, ontspanning en (Brazilian) waxing. Bij Zen Beauty kunt u terecht voor een breed scala van behandelingen.

 

Ook de ruime openingstijden zijn erg prettig, waardoor u altijd een moment kunt plannen wat u schikt:

Ma, di, do en vr: 19:00-22:00 uur

Woe, za, zo: 09:00-22:00 uur

Zen Beauty

Neckerstraat 11, Purmerend – 06-41892784 – Facebook

360 graden beelden

Sfeerimpressie


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.