14.8 C
Purmerend
vrijdag 14 juni 2024
Home* CircusDinsdag en woensdag Magic Circus in de Saturnusstraat - win 2x 4...

Dinsdag en woensdag Magic Circus in de Saturnusstraat – win 2x 4 kaarten!

Purmerend – Vanmorgen liepen wij spontaan even binnen bij het Magic Circus. Terwijl de opbouw in volle gang is, spraken wij circusdirecteur Maurice Veldkamp. Spontaan ontstond er een super actie voor onze lezers. Regio Purmerend mag 2x 4 kaarten weggeven. 4 kaarten op dinsdag en 4 kaarten op woensdag. Wanneer wilt u gaan als u de kaartjes wint? Laat uw reactie achter onder het bericht en wij maken vanavond om 21:00 uur de winnaar bekend.

We draaien er niet omheen. Het gaat goed met Magic Circus, het Amsterdams Stadscircus. Steeds meer mensen ontdekken de betovering van circus met een twist. Modern circus dat een positieve draai geeft aan tradities en vooroordelen. In de afgelopen jaren werd de wijk Weidevenne bezocht, maar dit jaar verschijnt de Magic Dome circustent voor het eerst aan de Saturnusstraat in de wijk Wheermolen nabij station Purmerend Overwhere. Dinsdag 4 en woensdag 5 juni is er een voorstelling om 16:00 uur.

TWIST!

Elk jaar presenteert Magic Circus een nieuwe voorstelling. In 2019 is de Magic Dome het domein van de productie TWIST! Wat is circus, wat is een man, wat is een vrouw? Magic Circus geeft antwoorden en verklaringen. Of toch niet? Is dat eigenlijk wel belangrijk? Kijk rond met een magische twist en geef je leven eens een andere draai.

Magic Circus doet veel anders en toch is het circus. Geen kindercircusje van tada boemdiejee, maar een eigentijds circus dat het kind in iedereen wakker schudt. Leuk voor volwassenen en óók leuk voor kinderen. Eenzame ouderen, buurtprojecten, niets is het Magic Circus vreemd. Iedereen geniet!

Zodra je de wereld van Magic Circus betreedt beleef je van alles. Acrobatische paaldans, niet aan een paal op de grond, maar hoog in de lucht. Koorddans, rare fabelwezens, verrassende gevederde vrienden, de spin Anansi, een acrobaat die eerst geplukt wordt en daarna op de fles gaat, een serious battle met hoelahoeps en zelfs een Las Vegas Showgirl. In 100 minuten raas je van de ene emotie in de andere. Spannende acrobatiek, adembenemende lenigheid, poëtische momenten en verdraaid… eindelijk eens echt leuke komieken.

Voorverkoop en Kind Gratis Actie

De voorverkoop loopt via www.magic-circus.nl en alle vestigingen van Primera tot 120 minuten voor iedere show. Daarna zijn kaarten vanaf 60 minuten voor een show uitsluitend verkrijgbaar aan de circuskassa. Entreeprijzen vanaf slechts €12,-. Op de website van het circus kunnen volwassenen tegen vol tarief op de rangen Stoelen en Fronttribune er een gratis kinderkaartje meebestellen. Geef hiervoor tijdens de bestelling de actiecode: Wheermolen in.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.8 ° C
15.7 °
13.9 °
73 %
5.8kmh
99 %
vr
17 °
za
17 °
zo
18 °
ma
19 °
di
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.