12.9 C
Purmerend
donderdag 20 juni 2024
HomeOpmerkelijk nieuwsVrouw overleeft vijf dagen in het bos dankzij fles wijn

Vrouw overleeft vijf dagen in het bos dankzij fles wijn

Een korte autorit veranderde voor een Australische vrouw in een nachtmerrie van vijf dagen toen haar auto vast kwam te zitten in de modder in een bebost gebied. Vijf dagen lang heeft de vrouw in haar eentje overleefd in en rondom haar auto.

Vanwege gezondheidsredenen kon ze niet lopen om hulp te halen en haar telefoon had geen bereik. Het enige eten en drinken wat ze in haar auto had, was een fles wijn en wat snoep. De fles wijn die ze als cadeau voor haar moeder had gekocht, werd uiteindelijk haar redding.

Een helikopter van de politie spotte haar auto op vrijdag in het beboste gebied, waarna zij snel werd gered. Doordat de ene fles wijn de enige vloeistof is geweest die de vrouw in vijf dagen gedronken heeft, was ze uitgedroogd geraakt. Hiervoor is ze behandeld in het ziekenhuis. Inmiddels is ze weer thuis en gaat het naar omstandigheden goed met haar.

De vrouw is dankbaar dat ze het heeft overleefd en dat ze nu weer bij haar familie is. Haar redding is te danken aan de politie en de fles wijn die ze bij zich had. Ze hoopt dat anderen hierdoor kunnen leren dat het belangrijk is om altijd voldoende water bij je te hebben als je op reis gaat.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
12.9 ° C
13.9 °
11.1 °
73 %
2.6kmh
73 %
do
19 °
vr
20 °
za
17 °
zo
20 °
ma
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.