15.9 C
Purmerend
donderdag 23 mei 2024
Home* TheaterWin twee kaartjes voor Het Magische Kerstavontuur!

Win twee kaartjes voor Het Magische Kerstavontuur!

Purmerend – Op 8 december 2018 presenteert Princess Magic Fantasy in theater ‘t Stamhuis te Purmerend de voorstelling: “Het Magische Kerstavontuur”. Via RegioPurmerend kun je twee kaartjes winnen, zodat je samen met jouw kleine prinsessenfan kunt gaan genieten van dit spektakel. Het belooft een prachtige voorstelling te worden voor alle kinderen die het leuk vinden om te zingen, dansen en kleuren. De voorstelling duurt twee keer een half uur met een half uur pauze waarin gekleurd, gespeeld en gesnoept kan worden!  

Het is alweer bijna winter en dat betekent… KERSTMIS! Alle prinsessen van Princess Magic Fantasy vinden dit een van de meest magische tijden van het jaar. Familie, vrienden, gezelligheid, liefde, cadeautjes… wat een prachtig feest is het toch!

Maar kerstmis betekent ook… KOU! En dat levert soms wat problemen op. In de voorstelling “Het magische kerstavontuur” zien we hoe de kou-koorts van de IJskoningin een andere prinses in de weg zit. Dit veroorzaakt een groot probleem dat opgelost moet worden! Alle kinderen in de zaal worden meegesleept in dit mooie, leuke, grappige maar bovenal magische verhaal. In deze interactieve show heeft ieder prinsje en prinsesje een fantastische tijd. Komen jullie ook?

 

Kaartjes winnen

Ken jij iemand die graag met zijn/haar prinsje of prinsesje deze voorstelling zou willen bijwonen? Of ben je graag zelf van de partij? Laat het dan hieronder weten. Princess Magic Fantasy verloot twee kaartjes via Regio Purmerend. De voorstelling is geschikt voor kinderen tussen de 3 en 10 jaar en natuurlijk hun ouders! Op 1 november rond 20:00 uur maken wij de gelukkige prins/prinses bekend.

Informatie over de voorstelling

 • De show vindt plaats op 8 december 2018 in theater ‘t Stamhuis te Purmerend. 
 • De deuren gaan open om 14:30, om 14:45 starten we. De voorstelling is rond 16:45 weer afgelopen.
 • De kaartprijs is €10,= per kind en €8,50 per volwassene. Kaartjes zijn te bestellen via https://www.princessmagicfantasy.com
 • Voor alle prinsjes en prinsesjes is er in de pauze wat te snoepen en te drinken. De prijs is inclusief een meet & greet en een foto met de prinsessen. Deze foto is na afloop te downloaden via deze websiteHet wordt een ongelofelijk magische belevenis met een heerlijke verrassing aan het einde van de show!
Gastheer: Peter Bos
Verhaallijn: Jaimy Bos en Sem Konijn
Script en regie: Sem Konijn
Zang: Lea van de Pol
Kap & Grime: Sanne van der Hoek
Backstage managing: Puck de Weerd
Crew assistance: Ruben Breed, Amber van Heijningen, Marlon Doodeman
De voorstelling wordt gespeeld door:
Jaidy Bos, Nikki Griepsma, Jimmy Doodeman.

 

Relevant artikel:


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

11 REACTIES

 1. Voor mijn zingende dansende prinses Selah van 4 jaar zou het een geweldig avontuur zijn om daarheen te kunnen.

 2. Ik wil graag mijn lieve nichtje Saar opgeven om iets leuks te doen met mij en haar mama❤️

 3. Super graag voor mijn dochter Tessa die heel veel van prinsessen houd & natuuurlijk zodat wij van Jaidy kunnen genieten want zij is echt top!!

 4. Wat zou ik graag mee willen doen voor mijn nichtje Alexa van 6 jaar! Mijn eigen dochter is nog even te klein, maar een tante-nichtjes dag zou geweldig zijn. Eerst thuis nagels lakken, teater en daarna wat lekkers eten… ik denk dat iedereen zich dan een prinses zou voelen!

 5. Waar zou ik daar graag heen willen met mijn 2 prinsesjes.
  Het perfecte sinterklaaskado om ze te geven dit jaar

 6. Ik zou graag voor Dilano willen mee doen. Zodat hij met de cast op foto kan
  Wand elso zong een mooi liedje in voor hem tijd terug en is helemaal weg van

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,925FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
15.9 ° C
17.2 °
14.5 °
72 %
5.4kmh
95 %
do
18 °
vr
17 °
za
17 °
zo
20 °
ma
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.