StukTV neemt verborgen cameragrap op in Volendam (video)

Beeld uit film YouTube

Volendam – Opgepast! De puberende bejaarden zijn los en zijn begonnen aan hun ultieme bucketlist! Opa Gijs wil nog even een record op zijn naam zetten en kwam op het idee om de oudste menselijke pyramide te maken. In Volendam ondernamen 65-plussers met een gezamenlijke leeftijd van meer dan 1.000 jaar oud een recordpoging om ’s wereld oudste menselijke piramide te vormen

Lokale, regionale en nationale media waren uitgenodigd om dit spektakel te verslaan. Het jeugdjournaal was aanwezig en besteedde in de uitzending in de avond hier aandacht aan. Ook het NHD schreef hier een artikel over. Volgens het NHD was het “iedereen ontgaan.”

Timothy de Jong was de organisator van deze recordpoging. “Ik wilde graag iets leuks doen met ouderen en het leek mij ook een goede manier om ze weer eens in de spotlight te zetten. Ze worden vaak vergeten”., laat hij in een ingezonden brief aan Groot-Waterland weten. Voor de recordpoging hadden zich een vijftiental senioren opgegeven.

Het was de bedoeling om een menselijke piramide te vormen van 4 lagen, maar omdat deze nogal wiebelend stond, werd het bij 3 lagen gehouden: 7, 4 en 3 personen. Het was toch een record voor de oudste ‘Human Pyramid”, want deze bestond nog niet.

Eerder die dag waren de puberende bejaarden al in Purmerend geweest en daar ging Opa Gijs trouwen met een jonge “chick”.

StukTV neemt verborgen cameragrap op in Purmerend (video)

 

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*