18.1 C
Purmerend
dinsdag 16 juli 2024
Home* Goede doelenEerste zending kerstinzameling Brandweer afgeleverd bij de voedselbank (video)

Eerste zending kerstinzameling Brandweer afgeleverd bij de voedselbank (video)

Purmerend – De eerste opbrengsten van de kerstinzamelingsactie van de brandweer zijn afgeleverd bij de voedselbank. Initiatiefnemer is André Siebeling (gebiedscommandant). Hij en zijn team vertrokken vanmorgen met een volle bus richting de Van IJsendijkstraat.

Het is voor het tweede jaar dat de brandweer in onze regio een kerstinzameling houdt voor de Voedselbank. Dit jaar is het een gezamenlijke actie van 10 brandweerposten in Zaanstreek/Waterland. Alle ingezamelde spullen worden naar de kazerne in Purmerend gebracht. Daar worden de opbrengsten verdeeld tussen de Voedselbank Purmerend en de Voedselbank Zaanstreek.

Geef met jouw donatie meer mensen een fijne kerst!

Tot 16 december kunnen er nog houdbare levensmiddelen en non-foodproducten worden ingeleverd bij één van de deelnemende brandweerposten. De brandweer is nog steeds op zoek naar producten als rijst, pasta, jam, appelmoes, pakjes sap, thee, spullen uit het kerstpakket, tandpasta, douchegel, parfum etc. (Alcohol, verse of gekoelde producten, vleeswaren en kaas worden niet aangenomen).

Dit jaar nemen er 10 locaties deel aan de kerstactie. Dit zijn de volgende brandweerposten: Kwadijk, Middenbeemster, Oostzaan, Purmerend, Volendam,  Wormer, Wormerveer, Zaandam-Prins Bernhardplein, Zaandam-Houtveldweg, Zuidoostbeemster. De adressen van deze brandweerposten en de inlevertijden vindt u HIER.

Relevant artikel:

Brandweer start wederom actie voor de voedselbank “Iedereen wil een fijne kerst”Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
18.1 ° C
19 °
17.2 °
92 %
2.2kmh
96 %
di
18 °
wo
21 °
do
23 °
vr
26 °
za
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.