* Goede doelen

Eerste zending kerstinzameling Brandweer afgeleverd bij de voedselbank (video)

Purmerend – De eerste opbrengsten van de kerstinzamelingsactie van de brandweer zijn afgeleverd bij de voedselbank. Initiatiefnemer is André Siebeling (gebiedscommandant). Hij en zijn team vertrokken vanmorgen met een volle bus richting de Van IJsendijkstraat.

Het is voor het tweede jaar dat de brandweer in onze regio een kerstinzameling houdt voor de Voedselbank. Dit jaar is het een gezamenlijke actie van 10 brandweerposten in Zaanstreek/Waterland. Alle ingezamelde spullen worden naar de kazerne in Purmerend gebracht. Daar worden de opbrengsten verdeeld tussen de Voedselbank Purmerend en de Voedselbank Zaanstreek.

Geef met jouw donatie meer mensen een fijne kerst!

Tot 16 december kunnen er nog houdbare levensmiddelen en non-foodproducten worden ingeleverd bij één van de deelnemende brandweerposten. De brandweer is nog steeds op zoek naar producten als rijst, pasta, jam, appelmoes, pakjes sap, thee, spullen uit het kerstpakket, tandpasta, douchegel, parfum etc. (Alcohol, verse of gekoelde producten, vleeswaren en kaas worden niet aangenomen).

Dit jaar nemen er 10 locaties deel aan de kerstactie. Dit zijn de volgende brandweerposten: Kwadijk, Middenbeemster, Oostzaan, Purmerend, Volendam,  Wormer, Wormerveer, Zaandam-Prins Bernhardplein, Zaandam-Houtveldweg, Zuidoostbeemster. De adressen van deze brandweerposten en de inlevertijden vindt u HIER.

Relevant artikel:

Brandweer start wederom actie voor de voedselbank “Iedereen wil een fijne kerst”

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.